The social network

picture picture picture picture
logo

Wat mee te nemen van de staat Wisconsin

Stel je deze situatie: Je gaat op reis en vertellen aan vrienden en kennissen. Ze enthousiast genoten van uw aanstaande rest en vraag over waar u precies Stuur uw voet. En te horen het antwoord, begin om met geweld ontmoedigd, met het verzoek om geen tijd te verspillen aan zulke oninteressant, zodat er slechts een provinciaal plek. Waarschijnlijk ten minste een keer in hun leven met een ieder van ons was er zoiets. Hoe kan dat in deze situatie?

Om hun plannen te verlaten of een kans en nemen te gaan, maak je eigen mening? Naar onze mening is het antwoord eenduidig: ga naar! Vooral als je gaat naar Wisconsin.
Het is onwaarschijnlijk dat de VS zal een stuk van staten waar het gerucht is zo oneerlijk als naar Wisconsin.

Het licht gestileerde melkveebedrijf land en toeristen uit de reizen is er te ontmoedigen, daarbij verwijzend naar het feit dat Speciale en dan kijken naar wat er niet maar koeien. "Echt, wat goed is te zien in de staat, mensen die andere Amerikanen noemen" kaaskoppen "!,- om te horen van Wisconsin. Maar hoe groter de indruk zal een toerist, maar durfde te gaan op een geplande route, de schoonheid van de staat, gelegen in een van de oevers van Lake Michigan.

Wisconsin De natuur is prachtige kleuren! Schilderachtige heuvels bedekt met naald-en gemengde bossen, rivieren, meren, miniatuur canyons en vlakten van kruiden zijn goed in elk seizoen. Dit al een is meer dan genoeg om alle sceptici die geprobeerd hebben u te weerhouden te gaan overtreffen, en voor fans van spectaculaire uitzichten te behagen. En om niet ongegrond te zijn, vergeet dan niet om kalenders en dvd-films te kopen met de landschappen van Wisconsin op verschillende tijdstippen van het jaar.

Foto's en video's van de reis zal slechts een seizoen weer te geven, en de agenda's en films kunnen uw vrienden en familie de aard van de staat in al zijn luxe.
De unieke natuurlijke en klimatologische omstandigheden het toelaten van de staat te ontwikkelen in het gewoon alle soorten van sport, van racen tot bergbeklimmen aerosleigh. En niets over de watersport en kan niet spreken! Gletsjermeren vormen een netwerk van staat en trekken aan haar oevers door duizenden toeristen (die geen tijd hebben om te praten van een reis weldoeners).

Gem onder hen is het Lake Superior Apostle Islands archipel in de Apostolische-eilanden. De pittoreske kustlijn, majestueuze schoonheid en ingewikkelde vorm van de eilanden, die de meeste verzameld in de Verenigde Staten het aantal bakens. En in Wisconsin winkels die je kunt kopen lampen en nightlights, een kopie van een kopie van de vergadering.

Breng in uw favoriete geschenk deze nacht lichtbaken. En laat het licht fungeert altijd als een leidend licht voor u, waar u ook bent. Om lieveling altijd onthoud dit, samen met een houten vuurtoren geven haar een kleine boot, die in Wisconsin ambachtslieden kader bleek op deze foto, die is bevestigd aan de driehoekige frames-varen.

Dit romantisch cadeau eens nogmaals onder de aandacht van uw genegenheid en zal een zachte glimlach veroorzaken op de lippen van zijn geliefde.
Maar niet alleen de aard van de rijken Wisconsin! Zodra het grondgebied van het voormalige mijnwerkers, die nu beschikt over een staf en een krachtige boeren, en de industrie.

Het is op deze bedrijven en degenen die geboren zijn heerlijke kazen die hebben gewonnen Wisconsin en de heerlijkheid van de "belangrijkste melkveebedrijf." En hoe neerbuigend de bewoners van andere staten is niet gesproken over de "toestand van de melk en kaas," maar geschenk mand met keurig verpakt kaas hoofd van Wisconsin, is altijd een welkom geschenk voor elke fijnproever. Behandel de oudere generatie van je familie zo lekker en nuttig geschenk!

Geweven manden van geschenk mand zal een feestelijke look te geven en een moderne vacuum verpakt kaas, laat het dan om de versheid te behouden voor de ceremonie.
Er is niet alleen duidelijk tot waar fans een heerlijke maaltijd, maar ook nieuwsgierige toeristen. In de staat (weer, minus de sceptici!) Veel musea en attracties.

Wat is een museum van Harley-Davidson of de staat kunstmuseum, het gebouw zelf is al geweldig! En er is ook het Maritiem Museum, het Museum van wielen vervoer, Circus World Museum en nog veel meer. En onder de attracties van de staat waarin je moet naar het feit dat hier in Wisconsin, de eerste van drie grote companies, George Parker opened. Ja, dezelfde Parker, wiens naam is al vele jaren een begrip van de beste kwaliteit pennen in de wereld.

Het enige oneerlijk wanneer, na het leren over, je niet direct een geschenk baas te kopen. Nu je hoofd, zou het trekken van een echte "Parker" zijn handtekening op het contract kijken meer respectabele, dat zeker zal zijn metgezellen en vrienden waarderen. Maar hij, op zijn beurt, waarderen het zeer gever.

Maar wat doe je met je beste vriend?

Om een ??pen te geven of om te sparen voor een museum "Harley"? Het is niet nodig! Alleen voor het geschenk moet gaan naar Milwaukee, dat is bijna officieel erkend als de 'bier hoofdstad van de VS! " De afstammelingen van Duitse kolonisten wilden niet aan het bier in ieder geval, en een half duizend pubs cafes en restaurants het beste bewijs te verlaten.

Dus moedig een cadeau te kopen voor een vriend een verscheidenheid aan bieren, in gewone glazen flessen, keramische mokken gestileerde en traditionele vaten, de goede ze hebben een kleine capaciteit en het huren van een portier is niet vereist. Tranen van emotie in de ogen van een vriend en gedurfde partij na ontvangst van de gift kan worden gegarandeerd veilig zijn.
Dit zijn beladen met verrassingen, "hick 'en' oninteressant 'Wisconsin.

En denk maar, omdat je misschien niet alle van de schoonheid van de staat en zijn spannende bezienswaardigheden! En nu ben je nadenken over wat we nodig hebben om terug te er weer te gaan, rekening met hem een ??sceptische vrienden dat zij zelf hebben gezien hoe belangrijk het is om je eigen mening. Vooral als het gaat om het spannend Reizen in verre landen!
(C) Dalion.ua> Helpen bij het geschenk

© Copyright reizen.folksy.info. Reizen, recreatie en stedelijke.