The social network

picture picture picture picture
logo

Als je moe bent van de eentonigheid van het dagelijks leven, is het tijd om Anapa!

Als je moe bent van de grijze werkdagen, als er twee dagen per week heb je een beetje, en op de binnenplaats in het midden van de zomer - de tijd rest voor de echte. Er zijn vele manieren om te ontspannen, thuis, op vrede en rust, in het land waar je waarschijnlijk tijd doorbrengen per week met vrienden die niet hebben gezien een jaar, ga ergens ... Stop!

Waarom niet gaan voor een paar weken om te ontspannen, vergeet al het werk en binnenlandse zaken, te herstellen macht, en tegelijkertijd het verbeteren van uw gezondheid?
  
  Meestal naar het zuiden, we denken aan de rest als een tijdverdrijf voor de dag op een strand met een paar telefoontjes op zee om te zwemmen.

Helemaal niet, je kunt doneren Anapa meer indrukken en aangename herinneringen. Ja, een klein beetje over hoe en waar u kunt ontspannen.
  Cote d'Azur Anapa jaar trekt al duizenden toeristen.

Zee, zon, zand, leuke ontspannen mensen, vol van toevlucht leven ... wat heb je nodig een goede rust? Stad - een resort van Anapa ontwikkelt zich snel en de verbetering van de voorwaarden voor recreatie per jaar. Anapa is voortdurend in een maalstroom van gebeurtenissen - het Festival "Kinoshock", tentoonstellingen, fiets-en surf wedstrijden, regattawedstrijden, tal van disco's, optredens van Russische sterren.

De eerste indruk van Anapa - een kleine stad aan de Zwarte Zee, die lijkt te zijn rond een uur. Echter, in deze stad van meer dan 300 lodges en kampen voor kinderen, 150 grote resorts en recreatie centra. Maar van bijzonder belang zijn voor de meeste toeristen is de particuliere sector, met zijn gezellige kamers en schaduwrijke patio's in een kleine mini-hotels en pensions.

Mini-hotel "Lisa" Tel. +79182423331, (86133) 58 098 gelegen in het hart van de stad Anapa op ul.Novorossiyskoy 55 en, bij de kruising met de straat. Lenin. Om de centrale ruimte 3 minuten lopen. Het strand is 3 blokken van 400-500 m. De kamers met TV, air conditioners, koelkasten. Op de 1e verdieping keuken en eetkamer. Waar zijn alle fornuis en een magnetron, BBQ. Op de 2e en 3e verdieping gezellige kamers.

Badkamers in het blok van drie kamers en kamers met eigen badkamer. U kunt een sauna, een wasserette, internationale telefoon en internet. Tot uw dienst parkeergelegenheid en een groene binnenplaats met tafels onder een luifel, schommel.

In het hotel kunt u profiteren van energoterapevta, te worden gediagnosticeerd organen en neem de polsslag van een massage op de massage bed unieke Koreaanse bedrijf "CERAGEM". Rond de klok in de buurt van supermarkten, bus en taxi, de boulevard, vele cafes, park ,, een waterpark, duiken clubs, jachtclub, markt, concertzalen, waar zijn de sterren van de Russische en buitenlandse muziek. Wij organiseren reizen en de beste behandeling in sanatoria. Maak kennis met de trein en vliegtuig.

Album, Boek en andere details op: http://anapa-lajza.narod.ru en te popelen om advies dat zal u helpen problemen te vermijden en hield aan de Zwarte Zee vakantie voor een lange tijd om een ??goede indruk achter te laten geven. Als u gaat rusten in Anapa en je diensten aanbieden voor de selectie van de woningen direct aan de trein of station, dan zorgvuldig na te denken alvorens in te stemmen! In de regel, het nemen van een overhaaste beslissing, dan krijg je ver weg van uw wensen accommodatie.

Typisch, dergelijke methoden wonen in de voorsteden Resort of ondermaatse huisvesting in Anapa (ondanks het feit dat de foto laat zien, te plaatsen op de kaart, etc.) En nog een tip: Laat uw verblijf het resort is een geheim voor taxichauffeurs blijven, of eigenaar van uw toekomstige woning zal proberen te compenseren voor de interesse dat het voor uw taxi chauffeurs te betalen door het verhogen van de prijs van woningen.
  
  In Anapa kunt u proeven van de natuurlijke minerale bronnen. Hier zijn een aantal van hen.
  Mineraalwater Anapa:

Semigorsky veld
  Gelegen 25 km ten oosten van de stad Anapa aan de voet Markotskogo bereik. Semigorsky jodide bron boor chloride-bicarbonaat sodium type, medium zoutgehalte, met hoge concentraties fluoride. Ionische samenstelling soortgelijke producten als minerale water "Essentuki nummer 17." Mineraalwater is afgegeven in een pompkamer in het resort van Anapa en gebotteld onder de naam "Semigorsky nummer 6."


  Anapa veld
  Ontdekt in 1975 op een diepte van 350 m, ligt in de stad de buurt van Little Bay. Een ander terrein is gelegen in het park vernoemd naar de 30e verjaardag van de overwinning. Anapa mineraalwater zijn bicarbonaat-chloride-sulfaat. Op de actie lijkt op Theodosia, Mirgorodskaya, Uglich.

Bimlyukskoe veld
  Mineraal water onttrokken in de omgeving op Pioneer Avenue Bimlyuka een diepte van 100 meter. Bevat ferro ferro-ijzer, hoge concentraties van broom. Water salpeterzuur, hoog zoutgehalte, broom, chloor, magnesium-calcium-natrium. Geschikt voor intern gebruik en balneotherapie.


  Rayevskaya veld
  Gelegen 7 km ten zuidwesten van Semigor.

Het wordt gekenmerkt door een hoge gas-gehalte, belucht met een mengsel van gassen methaan, stikstof en kooldioxide. Het voornaamste verschil met de water Semigorsky veld - relatief laag zoutgehalte en een kleine hoeveelheid boorzuur. Gebotteld onder de naam "Semigorsky - 1".

Dzhemetinskoe veld
  Het goed gefokt op het grondgebied van het sanatorium "Lente". Slabosulfidnaya water, laag-gemineraliseerde sulfaat-bicarbonaat-magnesium-chloride natrium samenstelling. Gebruikt in medische en drinken en voor het spa-behandeling in de vorm van baden, zwembaden en irrigatie. In termen van samenstelling en mineralisatie is dicht bij de medisch-tafel water Lugansk type.
  
  Tsybanobalskoe deposito

Op het gebied van open water Tsybanovoy balken met een hoog gehalte gas, methaan en stikstof-methaan, een hoog zoutgehalte en pekel chloride-natrium samenstelling, broom jodium, neutraal, koud. Anapa pekel zijn vergelijkbaar in de samenstelling van kalkrijke wateren resorts Lower Ivkina, Ust-gespierd, Monino, Dorohovo.
  Ook uw honger te stillen zonder problemen in Anapa.

Dit is niet een volledige lijst van bedrijven waar harte verwelkomd en gevoed.
  Restaurants en bars:
  "Amigos" Saloon (Poesjkin straat, 12 Keuken:. Mexicaanse);
  "Arbat" cafe-restaurant (str

Gorki, naast de zomer stage, enz. (86.133), 02.10.69);
  "Atlantis" restaurant (St. Rode Leger, 10, t. (86133) 5-44-43)
  "Bounty" cafe (str Greben, 3 een, m. (86.133) 2-22-22, 2-22-24);
  "Blues" cafe (Lenin Street, 12, t. (86133) 5-81-52)
  "Misschien," Cafe (straat Krim, 279 m. (86.133), 03.12.90);
  "High Beach" restaurant complex van 3 kamers (str

Ivan kool rollen, 2 m. (86.133), 06.05.77);
  "Gambrinus" bier bar (st. Kalinina, 23, t. (86133) 4-35-72)
  "Globe" Cafe (straat Krim, 186-188, t. (86.133), 06.05.29);
  "Mountain" restaurant (p. Soeka, Tel. (86133) 5-26-06)
  "Zodiac", een disco-bar (Street 40e verjaardag van de overwinning, 114 ton (86.133) 5-48-94)
  "De Ark" restaurant (bijv. de Revolutie, een, t. (86.133), 4-57-87).

Binnenkort zal de zomer, is het tijd om zorg van de zomer vakantie te nemen in hun eigen Zwarte Zee!
  

© Copyright reizen.folksy.info. Reizen, recreatie en stedelijke.