The social network

picture picture picture picture
logo

Munchen met mijn eigen ogen

Tijdens een reis, heb ik altijd al willen weten hoe de mensen wonen in de stad, waar ik ging. Helaas, het reisbureau zich bewust zijn van deze verlangens van hun klanten. Dus sturen ze de "regeling" van de lokale bewoners in "het dorp", waar sprake is van het landschap en de externe omgeving voor toeristen. Wanneer de groep Fotografie inboorlingen jurk dispergeren in gewone kleren, zet de tv aan en drink een cola.
Ik heb een kans om u te vertellen over de stad waar ik woon.

Natuurlijk, ik kan niet weten hoe het leven is geregeld voor alle bewoners, maar ... Het is niet alleen een toeristische blik. Dus, Munchen ...
Italianen beschouwen het als de meest noordelijke stad van hun land, hoewel in alle territoriale en met redenen - het is nog steeds in Duitsland.

Een soortgelijk standpunt heeft verdiend de stad, omdat hij afwijkt van zijn medemensen door taal eigenaardige schoonheid.
In de eerste paar maanden van mijn verblijf in Munchen liep ik rond de stad voor enkele uren per dag. Ik wilde absorberen wat is dan verloren gaat, niet langer evident. Munchen met mijn eigen ogenCity wonen hun leven. Volle, rijke en in vele opzichten verschillend van wat ik zag in Moskou.

Deze auto rijdt heel langzaam, alsof voorzichtig, herinneren de prachtige dieren, die bang zijn van mensen. Ik verlang om te wennen aan het feit dat voetgangers kunnen de weg oversteken, zelfs met je ogen dicht. De hele straat zal bevriezen als je kwam om het zebrapad. Hetzelfde gebeurt ook als je de straat oversteken op de verkeerde plaats. True, hebben ze niet nodig hebben. Allemaal heel handig.

Net als op het eerste mensen zelf eenvoudige manier een stempel voor hen. Water Park In tegenstelling tot de verwachtingen, BMW op straat niet vaker voorkomen dan in Moskou, hoewel het hier gemaakt.

By the way, zij en andere merken van auto's op de weg in meer bescheiden manier. Late-model Mercedes is er bijna. Maar een veel mooie en grappige smarts. Alle wagens verrassend en ongewoon schoon te maken. By the way, het gebrek aan modder op snelwegen, straten en trottoirs - bijzonder aantrekkelijke eigenschap van Munchen. Misschien is het feit dat bijna 60% van de straten geplaveid, kan dat vrij is van de steen en asfalt van de geplante gras, bloemen en bomen.

Maar het blijft een feit dat, in open schoenen die je kunt lopen in een tijd van het jaar.
Over hoe de stad bloeit kon schrijven een gedicht. Het feit is dat in Munchen is er weinig we franzuzskih parken en tuinen die we zagen in St. Petersburg wist, maar er is een prachtig Engels park, dat zich uitstrekt langs de oevers van de rivier de Isar, die stroomt door de hele Munchen.

Hier is alles geregeld alsof de natuur zelf, die goede smaak heeft, maar niet voltooide ontwerp cursussen, maar creeerde een indrukwekkend in omvang en prachtige kleuren harmonieuze inrichting van gazons, velden, kleine tuinen en bossen met grote eiken en esdoorns, staan ??op grote schaal en vrij.
Vooral goed deze groene wereld van de stad, in het voorjaar. Het lijkt erop dat Munchen wil delen met iedereen die naar hem komen met iets speciaals.

Voor degenen die hier aankomen in maart, zal de Japanse stijlvolle ruimte komen waar veel lucht en bijna geen bladeren, maar dicht gebloemde witte kappen van de eerste bomen. Even later, en zal sneeuwklokjes, die grote kanten tapijt weiden en kleine gebieden bestrijken rondom de huizen. Voor gasten die reeds bereid april in Munchen de andere kleuren - roze en geel struiken Narcissuses. Dichter bij mei boeketten gevuld met ringen grote bedden. De stad is royaal.

Hij zet zijn Beierse huis en gotische kastelen in gerlyandy van bloemen en presenteert zich aan ons.
Aangenaam en onverwacht dat voor al dit moois kun je niet gewoon kijken, is het mogelijk om te leven. U kunt liggen op het gras, bloemen plukken, voer de zwanen met zijn handen.

True, voeden de vogels in het algemeen, kunnen we niet, maar genieten van het onmogelijke. Ik had nooit gedacht dat zoveel enthousiasme kan zijn van contact met de natuur, en niet een wild bos, een tam en te sluiten. Zwanen en ganzen in Munchen hebben vrijwel elk orgaan van het water. Zelfs in kommen fantanov paar keer dat ik ze zag. Grote, mooie vogels, trek je je nek ... en je weet dat ze hier niet wonen in kooien in een dierentuin, en ze zijn niet bang voor mensen omdat ze geen kwaad.
Laten we terug gaan naar de mensen.

Het is moeilijk te zeggen hoe de lokale bevolking gedragen, omdat ze weinig. Een totaal van 30%. De anderen - nieuwkomers.

In principe in Munchen te komen om te werken, maar dat is een ander verhaal. Ik zeg dit alleen om op te merken te maken dat alles wat geschreven is door mij na het geldt niet alleen voor degenen die hier geboren en getogen, maar ook voor degenen die hier zijn om wat voor reden je leven.
Elke ochtend om oversteekplaatsen voor voetgangers, verbindt woonwijken met gebieden van scholen, kunt u mensen ontmoeten in fluorescerend gele uniformen met stokken en wat zijn de werknemer in metro van Moskou, in de handen.

Lange tijd kon ik niet achterhalen wat voor soort dienst en wie ze zijn. Het bleek dat dit niet het lokale verkeer politie en ouders. Tussen moeders en vaders school die recht op de wegen. Ze nemen kinderen door de straten, het minimaliseren van het risico op het krijgen van hun kinderen een auto. Ik denk dat dit is een extra en voptitatelno-disciplinaire zin, maar het is secundair.

Verplaats u in de stad is heel veilig en degenen die school af lang geleden. Hoewel het openbaar vervoer in Munchen, herinnerde ik me alleen maar dure auto's en comfortabele treinen, waar een schone, zachte stoelen en planken voor bagage, maar de lokale bevolking liever ... fietsen. In de pleinen en steegjes, wegen en het voetgangersgebied, in parken, metro's - deze overal twee wielen! Vooral ongebruikelijk fietsenstalling voor kantoren van grote banken en zeer gerenommeerde organisaties of, bijvoorbeeld, de voorkant van de salon Ferrari.

Voor hen is er een speciale track, langs elke stoep, en speciale parkeergarages in hun huizen. Met de fiets kun je zien wie dan ook. En ik denk dat ook zij, de stad te versieren, en werd het minst mobiel, maar een permanente functie.
En nog veel honden. Aangezien dit wordt gecombineerd met een universele fiets zou ik niet zo begrijpelijk als ik had niet gezien mijn eigen ogen, hoe ze vreedzaam naast elkaar bestaan, alsof niet bewust zijn van elkaar.

By the way, ook voorbij aan het in Munchen honden lopen mensen. Men gelooft dat de Duitsers - een van de meest atletische mensen op de planeet. En ze lopen rond in zulke aantallen dat het lijkt dat je in het Olympisch dorp, waar een maximum van een week een marathon gastheer met een laatste prijs in de vorm van Microsoft. Maar nu het gaat niet om hen, maar over onze kleine broeders.

Dus, de honden zijn in principe twee soorten: grote of kleine teckel Labradors, terriers en speelgoed andere rassen, creeerde een lijn van handtassen voor het gaan naar de opera. Ze zijn minder vaak voor dan fietsen, maar op ongewone plaatsen voor het oog van Moskou. In kledingwinkels, in de studiezaal gebied van boekhandels, metro's, schoonheidssalons, enz. Deze dieren zijn rustig en opgevoed, alsof ze een paar jaar geleerd in de Pensioenen voor adellijke dames.

Ze niet haasten naar elkaar, verwarrende de gastheren een voorsprong, niet blaffen naar vreemden, niet springen, vervuiling zijn poten op de persoon die de worst winkel. Ik weet niet wat ze doen met hen, maar bracht de hond, die ik hier zo dat ik wil een deel van hun eigen vertrouwde aan iedereen die gaf het gezien.
Bezig zijn in het onderwijs is ook niet de manier waarop we gewend zijn. Op de speelplaats, ontmoet ik vaak vaders met hun kinderen dan moeders.

Mannen lopen met kinderwagens met een ongewoon voor mij gelukkig. In hun ogen is er geen verdriet of verdriet, is er niet geschreven: 'Ja, ik ging voor een wandeling met je kind, maar zijn vrouw beloofde dat nog 2 weken niet zal me uit de vuilnis. " Misschien is het feit dat in het huwelijk er komt vrij laat. 30-35 jaar, werd het zelden denken. Zowel mannen als vrouwen betrokken bij het onderwijs, bouwen carriere, Reizen vrienden.

Als ze besluiten om een ??gezin te stichten, het is een bewuste daad. Misschien zijn ze niet zo verliefd als Russisch, kan koeler - weet het niet. Maar Ik kom regelmatig mensen die wandelen met baby's in hun armen, praat met hem, zien mooie plaatsen in de stad, praat over architectuur. Dat verbaast me.
Waarde is duidelijk bevooroordeeld tegen de Russische. Er zijn weinig goed geklede mannen en vrouwen op hoge hakken.

Hier, zelfs de bankiers gaan met rugzakken op de top van het pak en naar de metro. Bij de lokale "roebel" is geen vijf meter hekken en bewakers met mitrailleurs. Niemand schept dat hij de duurste kaart in conditie heeft, maar hij ging niet daar heen te gaan.

Blondes zijn natuurlijk en in grote aantallen, maar het lijkt ze krijgen weinig aandacht.
Appartementen in Munchen zijn goedkoper dan die in Moskou. Elk is een mooie aanvulling in de vorm van zogenaamde Keller.

Dit is een kleine kamer sluiten, meestal in de kelder, waar u kunt opslaan wat we meestal ligt op het balkon. Hier op de algemene overzicht is niet toegelaten tot de slee en de samovar vertonen, evenals het gedeelte van uw huis, die zichtbaar is vanaf de straat te wijzigen. Zelfs in zijn eigen appartement, kunt u veranderen, want bijvoorbeeld het venster alleen voor identieke, dat is gewoonweg niet dezelfde kleur en vorm, maar ook besteld worden bij dezelfde firma.
Degenen die appartementen te kopen op de begane grond bevindt zich een kleine tuin, die compenseert voor het ontbreken van balkons.

Je kunt niet hek het hek, kunt u alleen plant lage heesters, kunnen ze niet barbecue doen, maar voor liefhebbers van bloemen - is ideaal.
Maar het verbazend voor mij was niet hun eigen tuinen en niet iets dat regelmatig muziek les in zijn eigen appartement alleen mogelijk met extra vulling van de muren geluidsdicht materiaal, en dat de oproepen naar het appartement, maar ook koperen plaatjes met de namen van huurders, en een knop, met inbegrip van verlichting in het trappenhuis gelegen in de straat, bij de ingang van de ingang.

Voor mijzelf, realiseerde ik me dat de stad open is. Elk raam, elke straat, elke glimlach.
Zelfs als leeg uitgestrekte terrein, waar de grote festivals, zoals het Oktoberfest, zelfs op zondag, wanneer het gesloten alle winkels en leveranciers in staat waren om rest, , zelfs wanneer de fonteinen zijn gesloten of al gestapeld in van hun schat bloemenmarkt handelaren. Munchen is mooi en glimlacht. En hij wacht op een vergadering.

En toch hier zijn we weer terug.
Informatie verstrekt door fitness club Kimberley Land
Fitness Club Kimberley Land -

© Copyright reizen.folksy.info. Reizen, recreatie en stedelijke.