The social network

picture picture picture picture
logo

Waar te koop Beach ...

Daarnaast is aan alle voorwaarden voor ontspanning - ongerepte stranden, vele winkels en restaurants, mogelijkheden voor diverse sporten. Denk je dat "elite onroerend goed", dan, mijn beste? Costa del Sol is niet nodig!

De Costa del Sol (Costa del Sol) - de meest zuidelijke Spaanse kust, die 300 km uitstrekt. Vertaald uit de Spaanse naam van de kust betekent "Sunny Beach". Het is niet verwonderlijk, als de zon aan de Costa del Sol schijnt 11 maanden een jaar.

Hier zijn de elite luxe resorts in Spanje, bijvoorbeeld, Malaga (Malaga) en Marbeya (Marbella).
Hier zijn alle eigenschappen van een luxe Home - Yacht Clubs (de meest bekende - in Puerto Banus), golfbanen, dure restaurants. Maak een wandeling bij ons in de steden van de Costa del Sol en leer meer over de infrastructuur, klimaat, stranden en de waarde van vastgoed!

Benahavis (Benahavis)
Benahavis (Benahavis) - bergdorp in Spanje aan de Costa del Sol (Costa del Sol), 7 km van de kust. Gelegen op de zuidelijke helling van een bergketen La Serrania de Ronda, tussen de steden van Marbeya (Marbella), Estepona (Estepona) en Ronda (Ronda). Benahavis is een onderdeel van de autonome gemeenschap van Andalusie. Beslaat een oppervlakte van 145 m2.

Benahavis bevolking van 3 253 personen (vanaf 2007), meer dan de helft van de bevolking - zijn buitenlanders.
Benahavis is beroemd om zijn restaurants en golfbanen, waarvan er 60. Mediterrane klimaat, gemiddelde jaarlijkse temperatuur +17 ? C.
Als u van plan om een ??woning in te kopen Middellandse Zee Spaanse kust en niet streven om te leven aan de kust, Benahavis - uw keuze.

De kosten van de appartementen ligt tussen de 400.000 ˆ, Villa's - vanaf 750.000 ˆ.
Calahonda (Calahonda)
 
Calahonda (Calahonda) - een klein Spaans stadje aan de Costa del Sol (Costa del Sol), tussen de steden Marbeya (Marbella) en Malaga (Malaga). Calahonda klimaat van de Middellandse Zee type.

In de zomer is de temperatuur hier bereikt +35 ° C, en in de winter niet onder + 12 ° C. Het beste seizoen voor een vakantie in Calahonda - van maart tot half oktober.
De stad heeft drie winkelcentra met een verscheidenheid aan winkels, restaurants, cafes en bars. In Calahonda Cabopino poort is (Cabopino), waar er stranden, sport-en fitnesscentra, tennisbanen. In de omgeving Ziekenhuis Costa del Sol, die wordt beschouwd als de beste openbaar ziekenhuis in de regio, een aantal middelbare scholen.

In de straal van 10 km Calahonda heeft 10 golf - velden, waarvan er een - La Cala Golf Resort - de grootste golf van Europa resort met vijf-sterren hotel en spa. Eigenschappen in Calahonda gepresenteerd wooncomplexen die appartementen, herenhuizen en villa's. De gemiddelde prijs van appartementen met 1 slaapkamer - 140.000 ˆ, met 2 slaapkamers - 200.000 ˆ, met 3 slaapkamers - 300.000 ˆ. Townhouse met 2 slaapkamers - vanaf 300.000 ˆ, 3-slaapkamer villa - ongeveer 630.000 ˆ.

Marbeya (Marbella)
Marbeya (Marbella) - een stad aan de Costa del Sol (Costa del Sol), is de provincie van Malaga (Malaga). Beslaat een oppervlakte van 117 km2. Marby bevolking - 126 422 mensen (vanaf 2007).
Klimaat Marby uniek - zelfs in de wintermaanden, wanneer ongeveer 50 km van hier komt de regen en sterke wind, in warm en zonnig.

Bergen de stad te beschermen tegen koude luchtstromen vanaf het vasteland, waardoor alleen de hete Afrikaanse wind om naar de zandstranden Marby.
Oude stad is interessant voor haar monumenten en bijzondere fonteinen. Op het gebied van Los Naranjos is een gebouw van de gemeenteraad, gebouwd in 1568.

Vandaag de dag is het Stedelijk Museum. Het is de moeite waard een bezoek aan de kerk van Santa Maria de Encarnacion (Iglesia de Santa Maria de la Encarnacion) en het Alcazaba, gebouwd in de 10e eeuw. Als u dichtbij de natuurlijke historie rondleidingen, bezoeken het park Arolla de la repressie waar het Museum van bonsai, of maak een wandeling door de botanische tuinen van Alameda. Stranden in Marbach zand die zich uitstrekt langs de promenade met palmbomen en bloemperken.

In Marbach bewaakte urbanisatie op het eerste en tweede lijn van de zee aan de zijde van de villa's van Hollywood-sterren, olie-tycoons en politici. In het bijzonder zal het uw buren, Joseph Kobzon, Natalia Ionov (glucose) en Ksenia Sobchak.
Kosten per vierkante meter onroerend goed in Marbach het hoogst op de kust van Spanje, maar dit wordt gecompenseerd door het uitstekende klimaat, de infrastructuur en de elite buurt.

Twee-slaapkamer appartementen op loopafstand van de zee kost je tussen de $ 200.00 ˆ, en de villa - vanaf 400.000 ˆ.
Mijas (Mijas)
Mijas (Mijas) - een stad aan de Costa del Sol (Costa del Sol), is de provincie van Malaga (Malaga). Beslaat een oppervlakte van 148 m2.

De stad bevolking is 64 288 mensen (vanaf 2007).
Zon schijnt in Mijas 300 dagen per jaar, die, in combinatie met een mild subtropisch klimaat maakt de stad aantrekkelijk voor duizenden toeristen van over de hele wereld, en voor onroerend goed kopers in Spanje.
De stad van Mijas is een exclusieve attractie - de ezel taxi's. In taxi's 20 dieren, die de veedrijver in de nationale Spaanse outfit hoort.

Toeristen worden aangeboden een ritje op een ezel naar het klooster Maria Virgen de la Pena, die was in de 17e eeuw uitgestoten in de rots, en heeft naar het oordeel van de bewoners helende eigenschappen.
De stad heeft alles wat je nodig hebt voor een gezond leven en ontspanning winkels en restaurants, cafes en bars, banken, ziekenhuizen en parken. Van Mijas naar Malaga International Airport (Malaga) 25 km.
Stranden in Mijas zand, onderbroken door rotsen, die ontspringt in sommige plaatsen tot aan de zee. Voor natuurliefhebbers in Mijas is een botanische tuin.

Op zijn grondgebied vrij te lopen hanen, en hun luide kreten zijn een soort kenmerk van de stad. Mijas is al lang gekozen voor de rijke Europeanen - de Britten en de inwoners van West-Europa. Waarom dan niet hun voorbeeld volgen en geen onroerend goed kopen in Mijas?
De gemiddelde prijs van appartementen, varierend van 135.000 ˆ (1 slaapkamer appartementen) tot 300.000 ˆ (appartementen met drie slaapkamers).

Kosten herenhuis - vanaf 300.000 ˆ, en villa's - vanaf 630.000 ˆ.
Estepona (Estepona)
Estepona (Estepona) - een stad aan de Costa del Sol (Costa del Sol), is de provincie van Malaga (Malaga). Vanaf Malaga, Estepona gescheiden 100 km.

Beslaat een oppervlakte van 137 km2. Bevolking van de stad van 60 328 mensen (vanaf 2007).
Zandstrand strekt zich uit over 23 km, zijn er 17 stranden. Cristo strand bestaat uit een strand van La Rada, die wordt gekenmerkt door een blauwe vlag ecologische zuiverheid. In aanvulling op een strand vakantie in Estepona biedt de mogelijkheid om te golfen.

8 van de 40 golfbanen aan de Costa del Sol (Costa del Sol) bevinden zich in Estepona.
De eens zo rustige vissersdorpje, is vandaag een bloeiende mode Estepona plaats, met behoud van het nationale karakter. Aantrekkelijkheid van de stad - op het gebied van kleur (Plaza de las Flores), die eerder gehouden bull-gevechten, maar tegenwoordig zijn er veel cafes.

In Estepona is een poort, gebouwd in 1977. Hier kunt u een boot huren of een jacht voor de zee wandelen, en op zondag opende een grote markt. Als u ontspannen met de kinderen moet een bezoek aan een lokale waterpark en pretpark, waar een oppervlakte van 100 hectare van de dieren verzameld uit verschillende landen.

Kosten van onroerend goed in Estepona - 230.000 ˆ uit appartementen met twee slaapkamers voor maximaal 800.000 ˆ voor een villa.
Torremolinos (Torremolinos) Waar te koop Beach ... Middellandse Zee Torremolinos (Torremolinos) - een stad aan de Costa del Sol (Costa del Sol), is de provincie van Malaga (Malaga). Het beslaat een oppervlakte van 20 km2. Stadsbevolking - 60.010 mensen (vanaf 2005).
Zon 325 dagen per jaar.

Gemiddelde temperatuur van het zeewater is +18 ° C, de temperatuur in de zomer bereikt +30 ° C. Torremolinos is verdeeld in drie gebieden - Playamar, Bahodnilo en Kariuela. Ontwikkeling van de stad viel op 70 - de vorige eeuw, toen hij groeide op in een korte tijd van een klein vissersdorpje in een toeristische stad met een goede infrastructuur.
District Bahodnilo - zakelijke en toeristische centrum van Torremolinos.

Er zijn tal van hotels, bars en winkels. Vanaf hier treinen naar Malaga (Malaga) en Fuenhirolly (Fuengirola).
Kariuela gebied - een voormalig vissersdorp. Hier zijn de beste visrestaurants van de provincie.

Hier worden regelmatig geordend feestdagen en festiviteiten. Het is dus interessant Dia del pescaito - dag vissen. Op deze dag, zijn restaurants behandeld aan iedereen gratis vis en zeevruchten, bier en frisdranken.

Kanton Playamar - slaapgedeelte.
Torremolinos - een populaire toeristische bestemming. In het vakantieseizoen bevolking van de stad steeg met 7 keer door toeristen uit heel Europa. In de zomer is er luidruchtig, veel jonge bedrijven, en in de winter in een rustige en gezellig. Tijdens de wintermaanden in de stad gehouden nationale en internationale sportevenementen, congressen, wiens werk biedt het congrescentrum.

De lengte van de stranden van Torremolinos - 6 km.
Als je rust in Torremolinos met kinderen, moet u het water park te bezoeken - de grootste aan de Costa del Sol. Hier vindt u cascading zwembaden, glijbanen en andere waterattracties voor kinderen en hun ouders.
Torremolinos trekt niet alleen toeristen uit verschillende landen, maar ook investeerders die overwegen het kopen van onroerend goed op de Middellandse Zeekust van Spanje.

Kosten van de appartementen - van 97.000 ˆ.
Fuenhirolla (Fuengirola)
 
Fuenhirolla (Fuengirola) - een stad aan de Costa del Sol (Costa del Sol), is de provincie van Malaga (Malaga). Ligt op 35 kilometer ten zuidwesten van Malaga (Malaga). Een keer - een vissersdorpje en nu een bekende badplaats.

De stad woont 68 000 mensen (vanaf 2005).
Zon 325 dagen per jaar. Gemiddelde temperatuur van het zeewater +18 ° C, de temperatuur in de zomer bereikt +30 ° C.

In de stad infrastructuur voor vakantie - hotels, winkels, entertainment centers, bars en restaurants. Er is een water-park - een van de meest populaire uitgaansgebieden, niet alleen in Fuenhirolle, maar in het geheel van de Costa del sol.
Visitekaartje van de stad - het fort, plantte de Carthagers, en na veel herbouwd in de 10e eeuw door de Moren. Een andere interessante attractie van de stad - een openlucht museum: de muren van huizen, geschilderd door kunstenaars.

Interessant, ook de dierentuin, waar zeldzame diersoorten.
De stad is ook populair onder de potentiele kopers van onroerend goed in Spanje. Appartementen hier kunt u kopen tegen een prijs van 120.000 ˆ, de kosten herenhuis - vanaf 370.000 ˆ.

Plan een appartement of huis in Spanje kopen? Kies de stad, die dan zal uw tweede huis? Uitdaging, omdat elke regio en stad in Spanje heeft zijn eigen voor-en nadelen. We zijn blij om u te helpen kiezen voor de regio en stad van Spanje, evenals type woning, op basis van uw wensen en budget.

Voor een gratis raadpleging over vraagstukken in verband met het kopen van onroerend goed in Spanje, neem dan contact met ons opnemen door een van de onderstaande methodes.
Bron: Onroerend goed in Spanje

© Copyright reizen.folksy.info. Reizen, recreatie en stedelijke.