The social network

picture picture picture picture
logo

Wat is de "fluwelen seizoen", of ...

Fall is van oudsher betrokken bij de meerderheid van de Russen met het begin van koud weer, aanhoudende regen en het wachten voor de winter. En voor de bewoners van de Zwarte Zee resorts in de vroege herfst - een prettige uitzondering, wat betekent dat de zogenaamde fluwelen offensief seizoen. Velvet seizoen - het is wel de herfst periode, die september omvat en, indien geluk met het weer in oktober.

In veel opzichten is het bijzonder geschikt moment voor de vakantie aan de Zwarte Zee. De naam "fluwelen" seizoen, was dit te wijten aan de speciale gevoel van zwemmen in de zee bij deze tijd van het jaar. In feite, zwemmen in de zee in deze tijd van ongewoon prettig, het water omhult en streelt het lichaam, als fluweel. Meer en meer mensen de voorkeur aan de rest in de zuidelijke badplaats uitsluitend in de herfst.

Wat is zo aantrekkelijk voor Home deze tijd? Velvet seizoen - het is nog steeds warme zee - zo opgewarmd waren in de laatste hete zomers, het lijkt erop dat soms warmer dan de lucht. Daarnaast is de vroege herfst - is het gebrek aan schroeien, hete zon, onder de warme stralen van de herfst is nu al mogelijk om niet bang zijn om zonnebrand, wat niet ongebruikelijk is in de zomer en zo gevaarlijk voor de huid te krijgen.

Bovendien, leuke en prachtige bronzen bruin je kunt krijgen in de herfst en de zuidelijke zon. Het is tijd voor een rustige, gemeten tijdverdrijf dat voorziet in alle Vakantiewoningen rust, maar zonder de zomerdrukte en de drukte.

Tijd als het vriest, je alleen achter met de rest soboy.Rezky uitstroom naar de eerste van september, in verband met het begin van het schooljaar voor kinderen, kunnen mensen die niet gebonden zijn door deze verbintenissen, een volledig scala aan entertainment, recreatie inherent aan de Zwarte Zee een rustige sfeer, zonder te ervaren ongemakken die onvermijdelijk in de zomer voort uit de grote toestroom van mensen. Een andere belangrijke factor is dat de rest val economisch voordeligste - de prijs van de hotel accommodatie in deze periode is traditioneel lager, om niet te schrikken toeristen en de laatste net iets meer geld bij de laatste snik van de zomer.

September en oktober aan de Zwarte Zee resorts staan ??ook bekend om een ??breed scala aan groenten en fruit die groeien in dit klimaat zone - zoals vijgen, kastanjes, perziken, druiven, - prijzen zijn ook lager dan de zomer. En verlaagde tarieven voor verschillende soorten van entertainment, typisch resort - bezoeken aan de schilderachtige en diensten Water Park enz. Zo, de rest in de herfst, terecht genaamd de fluwelen seizoen, en geeft veel voordelen en is niet inferieur aan de zomervakantie.

Dit is waarschijnlijk ook de meest romantische vakantie. Soms heb je het strand loopt 's nachts alleen en denkt dat je op een onbewoond eiland paradijs, het is allemaal speciaal voor u ontworpen. Dit is de beste plaats en tijd voor de gemeenschap met de natuur.

Wat is de "fluwelen seizoen", of ... Resort

In een van zijn liedjes Alla Pugacheva zingt over de 'kus van de herfst na een hete zomer, "ik kan zeker genoemd worden als het fluweel seizoen!
Dit is een verwijzing naar het voorstel

© Copyright reizen.folksy.info. Reizen, recreatie en stedelijke.