The social network

picture picture picture picture
logo

Zomer met "Zuid-Juventa"!

Precies een kwart eeuw geleden door de UNESCO tot de geboorte van Jean Georges Noverre (1727-1810) te herdenken - Franse choreograaf en theoreticus van de choreografische kunst - 29 april, werd uitgeroepen tot een internationale dag van de dans. En hoewel de Franse choreograaf ging de geschiedenis in als de 'vader van het moderne ballet, "dit jubileum te vieren een groot aantal dansgroepen.

Om deze belangrijke datum van de International Children's Center "Zuid-Juventa" getimede de totstandkoming van een ambitieus project met de naam "Dance Yuventa." Dat was het jaar in gebruikelijke van de auteur kamp van het centrum, op het eerste gezicht, de verandering zal nieuwe content hebben. Niet alleen kinderen, maar hun ouders kunnen ervaren de sfeer van een verscheidenheid aan dansstijlen.

Dichter bij de Europese en Latijns-Amerikaanse programma in staat zal zijn om naar iedereen weten - beginners en degenen die komen naar het kamp is niet de eerste keer. Volgens Dmitry Divtsova - Program Coordinator, de kandidaat-Master of Sports en de kampioen van Moskou, volgens de sport-ballroom dansen in 2001 - namen deel aan dit project zal helpen jonge dansers voor te bereiden op de start van het seizoen. Voor de "oude mannen" dit bezoek zal een geweldige uitbreiding van zijn hobby's voor beginners - awesome Reizen in de wereld van de dans.

Een van de onderscheidende kenmerken van deze kosten zal zijn dat ze zullen worden gehouden aan de Zwarte Zee, en hun leden kunnen genieten van de prachtige zandstranden Evpatoria - ". South Yuventa" in deze stad is de favoriete basiskamp Het beslaat een gebied van 8 hectare, die goed is uitgerust met sportvoorzieningen - voetbalveld, basketbal en pionerbola, metaal stad, het paviljoen met tennis tafels, verharde paden voor fietsen en schaatsen op een skateboard.

Wat betreft de danszaal, met een oppervlakte van 250 vierkante meter. meter, kan dus iedereen dansen! Een verlangen om te zijn, geloof me, want in het kamp met hun kinderen door professionele begeleiders, liefhebbers. Ze leren hun jonge pupillen een moeilijke techniek van de beweging, een gevoel van muziek en dans karakter.

Goede werken en ontspannen in een bijna familie-achtige sfeer is altijd gezellig!
Dance veranderingen reeds plaats in het kamp, ??maar voor degenen die hebben "gemist", links een andere, niet minder helder en pakkend, "Outdoor". Ooit was het "maximum" en "Jubilee", maar het tweede achtereenvolgende jaar zijn naam klinkt anders. Nu yuventaltsy draaien niet op een gouden zandstrand Kerkenitidy (voorheen Evpatoria), een rest op een klein steentje dorpje Agudzera Republiek Abchazie.

Ongetwijfeld, het spectaculaire landschap laat niemand onverschillig. Het is opmerkelijk dat niet alleen kinderen, maar volwassenen kunnen ontspannen in de twee verdiepingen tellende huisjes en genieten van de kleurrijke soorten van vochtige subtropen. Wijzig locatie geen invloed op de prestaties van het programma van de auteur kamp.

Integendeel, de kinderen hadden meer decor voor het "Festival" of "International cruise", evenals een breed scala aan interessante excursies in de omgeving van een van de oudste Resorts Zwarte Zee kust. Grotten, watervallen, Athos klooster, cel Kanonita Simone - is niet de hele lijst yuventalskih reizen. Alleen jammer dat dit alles zal moeten verlof op te nemen in drie weken ...

Elena Gluschenkova
Zuid-Yuventa

© Copyright reizen.folksy.info. Reizen, recreatie en stedelijke.